top of page

Leefstijlinterventies bij Own Health: Meer dan alleen bewegen

Leefstijl is veel meer dan wat je eet of hoe vaak je naar de sportschool gaat. Het is een holistische benadering van welzijn die zowel het lichaam als de geest omvat. Bij Own Health begrijpen we dat en hebben we een aanpak ontwikkeld die de volledige persoon behandelt, en niet alleen de symptomen.

Eigen gezondheid is een eigen verantwoordelijkheid. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Own Health biedt een unieke benadering van leefstijlcoaching, waarbij we niet alleen kijken naar ziekte en zorg, maar vooral naar gedrag en gezondheid. Het is onze missie om mensen te helpen bewuster te worden van een gezondere leefstijl en de positieve invloed daarvan op hun welzijn.
De kracht van beweging

Beweging is een cruciaal onderdeel van wat we doen bij Own Health. Of het nu gaat om mensen met acute, chronische, orthopedische of neurologische klachten, de juiste vorm van oefentherapie kan wonderen doen. Onze leefstijl interventies zijn niet zomaar wat oefeningen op papier, maar een gepersonaliseerde aanpak gebaseerd op het ACT-model (acceptance and commitment therapy). Hierbij richten we ons niet alleen op het fysieke aspect, maar ook op de geestelijke en emotionele aspecten van gezondheid.Gedrag als sleutel tot verandering

Bij Own Health begrijpen we dat de grootste uitdaging bij het aanpassen van leefstijl ligt in gedragsverandering. Onze benadering is erop gericht om klanten te helpen inzicht te krijgen in hun gedrag en de onderliggende factoren die hun keuzes beïnvloeden. We bieden niet alleen advies, maar helpen onze klanten ook om te ontdekken wat hen tegenhoudt om positieve veranderingen in hun leven door te voeren.


Resultaten die spreken

De resultaten van onze klanten spreken voor zich. Of het nu gaat om gewichtsverlies, verbetering van de conditie, het overwinnen van chronische ziekten of het vinden van een dieper gevoel van zingeving en doel, we hebben talloze succesverhalen te delen.


Conclusie

Bij Own Health geloven we dat iedereen de kracht heeft om positieve veranderingen in hun leven door te voeren. Onze holistische benadering van leefstijlinterventies biedt de tools en ondersteuning die nodig zijn om deze veranderingen te realiseren. Als u op zoek bent naar een partner in uw gezondheids- en welzijnsreis, nodigen we u uit om Own Health te ontdekken.


Comments


bottom of page