top of page
GLI gecombineerde leefstijlinterventie Santpoort de beweegkuur
Oefentherapie Fysiotherapie Santpoort

Gecombineerde Leefstijlinterventie 

De Beweegkuur

Gecombineerde leefstijl interventie / De Beweegkuur 

Bij Own Health combineren we de methodiek van de BeweegKuur met onze unieke aanpak om een dynamische leefstijlinterventie aan te bieden in Santpoort. Ons programma richt zich op het integreren van beweging, voeding en gedragsverandering in jouw leefstijl. We maken de interventie toegankelijk en motiverend, waarbij de deelnemers de regie hebben over hun eigen gezondheidsdoelen. Kom jij in beweging? Neem jij zelf de regie in handen? Neem contact op!

Personal Training Santpoort

Ontdek de BeweegKuurGLI bij Own Health, een leefstijlinterventie die beweging, gezonde voeding, en gedragsverandering combineert om gezondheidswinst te realiseren. Dit tweejarige programma, aangeboden op de locatie van Your Gym Santpoort, is ontworpen voor mensen met een BMI boven de 25, gericht op duurzame zelfmanagement en gedragsverandering door Motivational Interviewing. Vergoed vanuit het basispakket, maakt de BeweegKuurGLI gezonde levensstijl toegankelijk voor iedereen.

Veel gestelde vragen over de GLI?

Vraag: Is sporten inbegrepen bij het GLI-traject?

Antwoord: Nee, het sporten maakt geen direct onderdeel uit van het GLI-traject. Echter, deelnemers worden wel gecoacht op het ontwikkelen van een gezond beweegpatroon. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief lid te worden bij Your Gym Santpoort, ter ondersteuning van het bevorderen van een actieve leefstijl.

Vraag: Valt het GLI-traject binnen de basisverzekering?

Antwoord: Ja, het GLI-traject wordt vanaf 1 januari 2019 vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Dit geldt voor personen met een gezondheidsrisico gerelateerd aan overgewicht (BMI boven de 25) die gemotiveerd zijn om hun leefstijl te veranderen. Uw huisarts kan bepalen of u in aanmerking komt voor dit programma.

Vraag: Heeft Own Health een contract met mijn zorgverzekeraar?

Antwoord: Ja, Own Health heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kosten voor het GLI-traject gedekt kunnen worden binnen de voorwaarden van uw basiszorgverzekering, ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent.

Meet the experts

Oefentherapie

Niels Hilarius

Oefentherapeut

"Ik voer mijn werk met passie uit. Wil mensen graag helpen met een passende oplossing"

"Ik leer mensen graag hoe zij zelf de touwtjes weer in handen kunnen krijgen"

cassandra.JPG

Cassandra Akersloot

(Sport)Diëtiste

"Persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij mij centraal."

Maak een afspraak met Niels of Cassandra

Bedankt voor de inzending!

Contact
bottom of page