top of page
IMG_1004.jpg

Sportief 
Wandelen

Actief & Gezellig

Duik in de frisse buitenlucht voor een actieve ochtend te midden van de natuur en in goed gezelschap met onze wandelgroep in Santpoort-Noord. De groep is voor zowel nieuwe als ervaren wandelliefhebbers in de leeftijdscategorie van 45 tot 75 jaar. Wij bieden de gelegenheid om de dag actief en ontspannen te beginnen. Onze verzamelplaats is bij de schilderachtige bosbeekschuur, prachtig gesitueerd tegenover de historische korenmolen De Zandhaas.

 

Onze wandelingen, die een afstand van 5 tot 6 kilometer beslaan, zijn perfect om de omgeving van Santpoort-Noord te ontdekken. De frisse lucht, het bewonderen van de lokale flora en fauna en de kans om onderweg nieuwe vrienden te maken, zorgen voor een gezellige groep. De routes bieden zowel nieuwkomers als doorgewinterde wandelaars voldoende uitdaging, vol met fraaie uitzichten en bezienswaardigheden.

 

Na deze verkwikkende wandeling door de omgeving van Santpoort-Noord staat er een lekker kopje koffie voor je klaar. Dit geeft nog even de gelegenheid om gezellig na te praten. Het vormt een prachtige gelegenheid om het aangename met het nuttige te verenigen: beweging voor het lichaam en de gezelligheid van de groep.

 

Dus, trek je wandelschoenen aan, breng je goede humeur mee en voeg je bij ons voor een heerlijke ochtendwandeling in de buitenlucht van Santpoort-Noord. We zijn enthousiast om je te verwelkomen en samen te genieten van al het moois dat onze lokale omgeving te bieden heeft. 

De momenten

Dinsdag

Van 09:00 tot 10:00 

Donderdag

Van 09:30 tot 10:30

Vrijdag

Van 09:00 tot 10:00

De kosten

Voor maar €24,50 kun je onbeperkt meedoen met onze wandelgroep in Santpoort-Noord. Of je nu één keer per week wilt meewandelen of bij elke tocht aanwezig wilt zijn, de keuze is helemaal aan jou. Geniet van onbeperkt wandelplezier zonder je zorgen te maken over extra kosten!

Meet the expert

"Bij onze sportieve wandelgroep gaan we voor het ultieme doel: het nuttige met het aangename verenigen. Elke stap die we zetten is in de frisse buitenlucht en de routes leiden ons door de prachtige natuur."

Rik Heeremans

Fysiotherapie
Contact
Maak een afspraak met Rik 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page