top of page
Ontwerpen op een Tablet

Effectief Gezond

Gezond Personeel; Verlaag verzuim, verhoog de effectiviteit

"The Lifestyle Approach"

Onze Zit-Pandemie zorgt voor een groeiend probleem namelijk meer verzuim door fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Met een focus op dynamische leefstijlinterventies, ondersteunen we organisaties in het creëren van een levendige, gezonde bedrijfscultuur die resoneren met de diepere waarden van werknemers. Onze programma's, gericht op preventie en algeheel welzijn, zijn specifiek ontworpen om het tij te keren tegen de zitpandemie, door het stimuleren van actieve werkomgevingen, het bevorderen van werknemerstevredenheid, en het onderhouden van een gezond personeelsbestand. Met Own Health's strategieën investeren organisaties niet alleen in de fysieke gezondheid van hun teamleden maar bouwen ze ook aan een fundament van leiderschap en samenwerking, essentieel voor het behoud van waardevol talent en het verminderen van verzuim.

Kwaliteit wint...

Own Health introduceert een evidence based aanpak in het welzijn van personeel door het inzetten van een gespecialiseerd paramedisch team bestaande uit oefen/fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten, en leefstijlcoaches direct binnen uw organisatie. Onze unieke lifestyle approach methode biedt een persoonlijke en leefstijlgerichte behandeling voor medewerkers met zowel acute als chronische gezondheidsklachten.

 

Deze geïntegreerde benadering omvat grondig onderzoek, op maat gemaakte beweeg- en trainingsprogramma’s, gespecialiseerde revalidatie of re-integratie, en medische (personal) training.

Deze methode benadrukt het belang van individuele aandacht en een op levensstijl gerichte behandeling, die vaak effectiever blijkt dan traditionele therapieën. Door het aanpakken van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen, niet alleen de symptomen, streven we naar langdurige verbeteringen in de gezondheid en welzijn van uw medewerkers. Dit resulteert niet alleen in verminderd verzuim en hogere productiviteit, maar bevordert ook een gezondere, dynamischere bedrijfscultuur die talent aantrekt en behoudt.

Investeer in de gezondheid van uw personeel met Own Health’s lifestyle approach, en zet de stap naar een veerkrachtiger en succesvoller bedrijf.

Brainstormen

Bedrijfsspecifieke strategie

Own Health's methode biedt een bedrijfsspecifieke strategie, ontworpen om aan te sluiten bij zowel de gezondheid als de ambitie van uw organisatie.

Diensten

Diensten

Anker 1
Basis Boost

Korte Kick-off naar een Actievere Leefstijl: Geef werknemers de start die ze nodig hebben om de strijd aan te gaan met de zitpandemie. Dit 5-uur durende pakket introduceert essentiële leefstijlveranderingen met praktische tips en motiverende inzichten. Een perfecte opstap naar een gezondere werkdag.

€399 p.p.
Expeditie

Halfjaar verdieping: Gedurende 26 uur verspreid over enkele maanden, bouwt dit pakket voort op de ingezette veranderingen met vervolgworkshops, groepsactiviteiten, en individuele coaching sessies. Het stimuleert een langdurige inzet voor een actieve leefstijl.

Prijs op aanvraag 
Dynamisch

Tien Uur Transitie: Dit 10-uur durende pakket biedt een diepgaande benadering om sedentair gedrag te doorbreken. Met interactieve workshops en gepersonaliseerde leefstijlplannen, motiveert het werknemers om actieve veranderingen door te voeren in hun dagelijks leven.

€799 p.p.
Transformatie

Dit ultieme jaar durende pakket is ontworpen om een blijvende impact te maken. Het omvat een uitgebreid programma met regelmatige sessies, teambuilding activiteiten, en voortdurende ondersteuning, gericht op het cultiveren van een dynamische, gezonde bedrijfscultuur.

Prijs op aanvraag
Contact

Tijd Voor Resultaat

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page