top of page

Niels Hilarius / Oefentherapeut

Bijgewerkt op: 17 jan. 2022

Mijn naam is Niels Hilarius, in juli 2021 afgestudeerd als oefentherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het behalen van mijn Hbo-diploma ben ik direct gestart binnen het oefentherapeutisch werkveld. Met de ambitie om, middels werkervaring, snel te groeien in het vak. Waar anders dan bij Own Health, een praktijk die naar mijn mening veel te bieden heeft.


De uitspraak “Al doende leert men” is niet alleen tekenend voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor de wijze waarop ik het vak uitdraag aan cliënten. Ik streef naar een hoge mate van zelfstandigheid, waarin cliënten verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gezondheid. Cliënten leren bewust bezig te zijn met het eigen lichaam, waarbij de focus ligt op het verbeteren van het huidige beweeg-, slaap, ontspanning- en/of voedingspatroon.


Niels Hilarius

Mijn passie voor het vak is om mensen met chronische en/of acute klachten te begeleiden in het verbeteren van de algehele leefstijl. Het behandelproces is opgebouwd vanuit een structureel plan van aanpak, afgestemd op jou persoonlijke voorkeuren. Tevens bied ik voorlichting en advies over jouw klacht. Door stil te staan bij dagelijkse gewoontes die grotendeels automatisch gaan, wordt het onbewuste omgezet tot het bewuste. Het bewustzijn van jou klacht is van essentieel belang om resultaat te behalen.


Heb je vragen? Dan kan je mij altijd whatsappen op 023 537 38 90.212 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page