top of page

Tarieven

Oefentherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering fysiotherapie/oefentherapie. De behandelingen vallen NIET binnen het eigen risico. Jongeren tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Is er sprake van een chronische indicatie wordt dit, na de eerste 20 behandelingen, vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. 

Op deze pagina staan de tarieven van onze diensten. Er wordt altijd gekeken wat nodig is voor jouw persoonlijke traject. Daarom wordt er ook per persoon een voorstel gemaakt. Deze onderstaande prijzen geven een indicatie.

Onze 
Diensten

01

Oefentherapie
Intake

Een losse intake duurt 60 minuten. In deze tijd wordt er een anamnese afgenomen,  onderzoek gedaan en een behandelplan besproken.

€69,50

03

Personal Training 
Consult

Een 1 op 1 consult van één uur met een expert. Dit kan ingezet worden om te trainen, maar ook om een andere interventie uit te voeren m.b.t. de leefstijl.

€65,-

05

Personal Training
20 weken

20 weken lang één keer in de week Personal Training. Inclusief voedingsplan opgesteld door (sport)diëtiste C. Akersloot. 

€1295,-

02

Oefentherapie 
Consult

Een consult oefentherapie bestaat uit een evaluatie van de voortgang, uitvoeren van interventie en bijstellen plan. 

€39,50

04

Personal Training 
10 weken 

10 weken lang één keer in de week Personal Training. Inclusief een voedingsplan opgesteld door (sport)diëtiste C. Akersloot. 

€695,-

06

Personal Training
2-20 weken

20 weken lang twee keer in de week Personal Training. Inclusief Your Gym Premium Lidm. & voedingsplan opgesteld door C. Akersloot. 

€2495,-

Tarieven Oefentherapie Fysiotherapie Personal Training Santpoort

Je bent het waard

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page